Minneslund

 

En hunds liv varar alldeles för kort tid, dagarna försvinner alldeles för fort. Mången glädje och sorg man kan dela med sin fyrbenta vän, tills den dagen så då kommer man inte alltid vill ha på känn. En del fyrbenta får leva ett långt och lyckligt liv och överlever en hel del motgångar. Andra rycks tragiskt bort alldeles för tidigt.
Dock har de alla man haft glädjen att dela livet med en sak gemensamt; 

De har ALLA lämnat ett tomrum i ens innersta hjärterum!

 

SLch  SBch SUch SVch LP1 LP2 LP3 Korad  ADIUS MAMSELL MIRANDA (Cindy)

född:1994-01-10 -  död:2006-10-25

 Min älskade Cindy, och min första egna hund som var helt otrolig att jobba med! Under årens lopp blev hon Fyrfaldig champion, en av de få rottweiler som blivit detta i historien.

 

SLCH - svensk lydnadschampion, SUCH - svensk utställningschampion, SBCH - svensk brukschampion samt som 9 ½ åring blev hon SVCH - svensk viltspårchampion. Vi var med i Lydnads-SM år 2000 i Göteborg. Cindy och jag finns med i boken " En rottweilers försvarstal" av Åsa Tova Bergh

LP1 LP2    RABALDER FATTAS BARA (Douglas)

född: 1995-03-26 -  död: 2004-10-12

Denne otroligt personliga borderterrierkille som trodde verkligen att han var en rottweiler. Älskade att bara få vara med och göra samma saker som Cindy. Han var duktig på lydnad och agility, men var gärna med på sök, spår och upplet. Att hitta på hyss var också skoj och en bättre hund på att snyggt "tjuva" en plånbok får man leta efter. En riktig livsnjutare av stora mått och en riktig mattegris som älskade att ligga på mattes arm!! Han kom ganska snabbt upp i elitklass i lydnad, men fick epilepsi och därmed mindre ork att koncentrera sig på momenten, annars hade han säkerligen kunnat bli en lydnadschampion.

JINX NEVADA

född: 2006-03-19 - död: 2009-07-03

Denne humoristiske och personlige rottiskille som älskade att busa och pussas! En hejare på att spåra och det fullkomligt lyste om honom när han hittade sina slut oavsett vad det var!  Tyckte allt var roligt som matte hittade på att göra, spår, patrullstig, lydnad, rallylydnad, gå genom tunnlar, leta saker, göra trix......Han var en fena på att dansa och att buga! Just som vi skulle börja komma ut och tävla så kom ödet emellan.        Vi fick alldeles för kort tid tillsammans!

 

Saknar er så oerhört mycket!